Geprobeerd Trio Real Story

Mijn naam is Polina, haar man – Andrei. We zijn vijf jaar samen, waarvan vier jaar officieel getrouwd zijn. En we zijn in het «onderwerp», dat wil zeggen, we oefenen groepsseks en swing – wederzijdse uitwisseling van partners.

Rond de schommel zijn er veel mythen. Vaak verwarren mensen hem met verraad. Maar dit zijn verschillende dingen. We veranderen hun partners niet in het geheim – alles is alleen gedaan met de toestemming van haar man of vrouw. En leef niet met onze geliefden en minnaressen (de meesten van hen hebben hun eigen gezinnen), we doen gewoon seks met hen.

Het lijkt mij dat 99% van de paren begint met sommige feesten waar ze overbodig zijn en besloten om ‘erachter te komen op drie «. Ik had op deze manier. Ik heb gestudeerd aan het laatste jaar van het instituut, had ik een jongen Dima, en op één van de dorpen ik nam het mee naar het hoofd aan te sluiten op seks met hem mijn vriend Natasha. Ze was niet tegen, in het algemeen waren we allemaal gewone luifel. Maar in de ochtend doen deze twee alsof ze niets zijn. Het trof me: ‘s nachts was alles in orde! Ik herinner me dat ik toen zat, ik dronk koffie en dacht dat ik niet zou weigeren het nuchtere hoofd te herhalen. Maar om dit te bespreken met Dima en Natasha is niet geworden. Ze maakten zich al zorgen.

Toen, toen Dima en ik uit elkaar gingen (het over een paar maanden gebeurde en had niets verbonden met ons intieme leven), ik had nog een paar experimenten met groepsseks, maar heeft me op de een of andere manier niet vastgehouden. Echt alleen getrokken toen ik Andrew ontmoette. Ik verborg mijn fantasieën van hem voor een lange tijd. En dan bleek het per ongeluk dat we hetzelfde leuk vinden: ‘praatte’ s avonds, en het ging over semo-sexy. Andrei gaf toe dat hij zo’n ervaring had. Voordat hij er niet over sprak omdat ik bang was om me te schrikken. Hoe hij verrast was toen ik werd nieuw leven ingeblazen! hem vertelde, sprak levitra prijs hij haar avontuur zelf, liet doorschemeren dat het zou geweldig zijn om seks te proberen met een ander echtpaar. Dan was er slechts een kwestie van tijd.

Ik vertel het zo snel, maar in feite vanaf het moment dat we besloten om de swing te proberen , voordat de incarnatie ergens naar het leven ging. Alleen het lijkt erop dat het gewoon is! Vind eigenlijk partners voor swing – erg moeilijk. De forums die veel pannen zitten die weten hoe ze moeten chatten en masturberen voor het scherm. En als het gaat om zaken, beginnen excuses: de dringende zakenreis, dan werd de geliefde grootmoeder ziek. Van de tien gehuwde koppels goed, als men ermee instemt om in het echt bekend te maken. En zelfs voor seks en de zaak komt zelden.

Wat, hoe en waar

Volgens mijn observaties, het ergste wanneer een man zijn vrouw of een meisje op het «onderwerp» op het «onderwerp» ras, wanneer zij het niet wil. Velen zijn het ermee eens, omdat ze denken: wat het zal veranderen, laat hem beter in mijn ogen of bij me zijn. En dan komt het schandaal uit, wederzijdse beledigingen en tranen.

Soms vrouwen graag de swing fantaseren, maar ze zijn nog niet klaar voor echte seks. Ik had twee gevallen toen de partner de vergadering brak. Eén meisje stoofde letterlijk in bed, maar toen hij bij de zaak kwam, barstte hij zich in en slot in de badkamer. De tweede keer in het proces was alles geweldig, maar toen sobbed, zei dat hij een hoer voelt. Als gevolg hiervan, in plaats van rustig drinken van koffie na seks, hebben we triootje, inclusief haar man, het kalmeerden.

En allerlei trucs met geblinddoekte ogen of «verrassingen», naar mijn mening – volledige wildheid! Zoals de mening dat als een vrouwelijke vrouw schommelt, dan is ze klaar voor alles. Het is niet zo. Ik, bijvoorbeeld, niet de fan van anale seks, niet alleen met een vreemde echtgenoot, maar met haar eigen.

Nog steeds geloven dat swing «geen beperkingen» is. Zeer verrast wanneer we dat seks alleen in een condoom aandringen. Daarom hebben we voor de vergadering altijd onderhandeld over taboes en wensen, zodat er geen overtreding was.

Maar het gebeurt dat het niet helpt. Iedereen denkt als swingers eng bevrijd en ze niet skoking hebben. Ja, zoals! Er zijn schandalen tussen mannen als iemand naar iemand kwam die ziek werd of iemand sorry. Heren biseksualiteit in groepsseks – over het algemeen een apart onderwerp. Er zijn vrouwen die in de war zijn als een andere vrouw ze niet aanraakt. Daarom, beter over dergelijke nuances om van tevoren te waarschuwen. Ik vind het niet leuk – het is beter om op te geven dan de ontmoeting aan jezelf en al het andere te bederven.

Waar te vinden «Je team»?

Groepsseks iets herinnert teamsport. Je hoeft niet alleen te vinden «je» of «jouw» en nog steeds spelen, aanpassen. Het kost veel tijd. We communiceren nu nauw met twee gehuwde paren, maar sommige hebben een kind geboren, dus vielen ze een tijdje uit het spel. Waarschijnlijk zullen we op zoek gaan naar iemand anders.

Er zijn swingclubs, maar niet in alle steden. In Moskou is precies. Maar dit is een kwestie van smaak – ik, bijvoorbeeld, niet blij met hen, en Andrey houdt van. Swing Clubs zien er bijna als gewone nachtclubs uit: er zijn dansen, drinken, kijken naar het programma-programma en https://farmaciadiprima.com/ilosone-generico-erythromycin/ om seks te hebben, ga in cijfers. Contingent meestal van 30 tot 50 jaar oud, single. In sommige clubs is het gebruikelijk om aan het linnen bij de ingang te kleden, er is een handdoek. Seks, trouwens, misschien helemaal niet, je kunt gewoon zitten, luisteren naar muziek, om anderen te zien.

Om eerlijk te zijn, is de swing ver van ons zo vaak als je zou denken. Minder vaak dan eens per maand. Het gebeurt helemaal tot: Dan is Andrey-werk op zoek naar, ik rolte om 12 uur, dan bekende koppels werken of reed. Allen zijn om een ​​of andere reden ervan overtuigd dat swingers zulke mensen zijn die partners veranderen, zoals handschoenen, klaar om in bed te gaan naar iedereen en in het algemeen, in latex. In feite, als er swingers onder je vrienden of vrienden zijn, zul je er niet eens van weten omdat ze eruit zien als gewone mensen. Geen verschil.

Ik weet niet hoe alles in de toekomst zal veranderen. Ik denk dat dit is: terwijl het plezier brengt – je moet doen zodra de kayf zal verdwijnen – je moet gooien. Je weet wat echt wild voor me is? Wanneer getrouwd stel leeft en man, bijvoorbeeld, «wandelingen». Of vrouw. Uiteraard zijn ze slecht in dit paar. Maar de maatschappij gelooft dat dit normaal is: laat het lopen, maar brengt geld naar het huis.

Ik ben ervan overtuigd dat als het paar prima is, ze elkaar niet zullen bedriegen. Waarom? Wat is het punt van een verblijf in relaties, als je moet liegen? We zijn in dit opzicht veel eerlijker.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *